• met kwaliteitsgarantie
  • volgens het 'vierogenprincipe'
  • 24/7 teksten aanleveren
  • heldere all-intarieven
  • gratis advies en gratis kennisbank
HOME » TARIEVEN STUDENTENPAKKET

Onze tariefbepaling

Onze tarieven voor studenten zijn zeer concurrerend en all-in. Laat je niet verleiden door schijnbaar lagere tarieven van onze concurrenten. Bij ons krijg je een taalcheck met vele extra's voor de prijs van een tekstcorrectie. Verder brengen we je GEEN btw, GEEN servicekosten en GEEN administratiekosten in rekening.


Taalcheck.com werkt altijd met all-in tarieven inclusief kwaliteitsgarantie. Zo weet je vooraf duidelijk wat de kosten zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Hoe sneller we de taalcheck kunnen uitvoeren, hoe goedkoper de dienst voor je is. De snelheid is afhankelijk van de inhoud en de kwaliteit van je aangeleverde tekst en je eventuele specifieke wensen. We maken een inschatting van het aantal werkuren en het daarbij horende totaalbedrag. Mochten we een verkeerde inschatting maken: het risico is dan voor ons. We zullen je nooit een naheffing sturen. Mocht het minder werk zijn dan we hadden gedacht, dan krijg je de overgebleven tijd van ons cadeau voor een volgende opdracht (alhoewel we natuurlijk hopen dat dit niet om een herkansing voor je gaat 😜). 

taalcheck tekst laten nakijken tekstcorrectie tarieven

GOED OM TE WETEN:

- Naast de btw, zijn ook de service- en administratiekosten voor onze rekening.

- Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief.

- Bij ons kunt je bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat je bij ons vooraf betaalt.